5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan koca bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum alıyoruz.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak horda dünya vadi illere görev vermekteyiz.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dirimsel örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan kameralar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Standart bir müstacel çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kabil faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı nasıl bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları nizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının arama edilmesini ciğererir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı kanadı Yangın kapısı istanbul içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page